top of page

VINNARE AV DISTRIKTSFINALEN

Hallå på er! Förlåt för seg uppdatering här på sidan. Varit mycket senaste dagarna efter att vi vann. Japp ni läste rätt, VI VANN distriktsfinalen i Kalmar och det innebär att vi är klara för RIKSFINALEN i Norrköping 1 juni. Hur sjukt? Det är galet faktiskt. Vi trodde aldrig detta skulle hända. Speciellt eftersom det var så sjukt duktiga musiker där. Men vi knep förstaplatsen och det är vi så otroligt stola över. Vi är stola över er, över alla andra band som gjorde sjukt bra ifrån sig. Utan ni som röstade och alltid stöttat oss från sociala medier och på plats i vid alla tillfällen vi spelat, ni ska ha världens fetaste TACK!

Vi kommer aldrig kunna tacka er nog, men förhoppningsvis kommer vi kunna ge tillbaka genom musiken! :) Hur som helst, efter en rafflade final med otroligt bra musiker och arrangörer så stod vi där efter många timmars vänta. Vi var först ut. Det var det värsta jag upplevt tror jag? Att sitta där i 5-6 timmar och vänta på resultatet. Aldrig varit så nervös innan. Jo det har jag iof varit, men det tar vi inte upp här hehe. När juryn läste upp vårt namn så kändes det som om vi slungades till månen. Men så jävla skönt, som vi slitit och kämpat för detta. Det kändes rätt så j*vla bra att stå där uppe på scenen och ta emot första priset, blommor, kramar och high fives. Bli hyllade för det hårda jobb vi lagt ner dom senaste månaderna. Det är fantastiskt. Det börjar sjunka in nu. Så j*vla gött är det!!!

Den känslan som lamslog oss när fotograferna stod och smattrade av massa bilder på oss, det blixtrade och folk applåderade och vi svävade på moln. Herregud alltså TACK TILL ALLA! Nog om det, ett stort tack till arrangören, Studiefrämjandet, juryn, Söderport som städade efter vår show, alla människor som kom och kollade på oss, familj, vänner och bekanta, till alla FANTASTISKA band som var med, ljudtekniker och övrig personal. Ni är guldvärda. Tillsammans vann vi detta. <3 (sjukt längesen man gjorde ett sånt hjärta haha) Detta inlägg blev en bok, förlåt för det, men det blir lätt så när något kul har hänt. haha. Nog om detta, stay tuned som vanligt och glöm inte att prenumerera på vår youtube, följa på spotify, instagram och hänga med oss på facebook. Dela och sprid vår musik. Då blir vi glada. Det vet ni. BIG LOVE FROM LIVE IN COLOR.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page