top of page

Photoshoot, lunch på slottet och musik

Fasiken vilken magisk dag vi haft. Ni anar inte. Eller det kanske ni visst gör om ni följ våran Instastory under dagen. Helt perfekt verkligen.


Det började med en liten road trip till Kalmar där vi mottogs av underbara Elsa på Radio Shore. Vi hoppade rakt in i studion, stämde instrument och vässade rösterna en aning, vi spelade ett par låtar live, och snackade om hur Live In Color kom till, allmänt om musik, framtidsplaner och kommande projekt. Supergo intervju!

Från radio direkt till Kalmar slott för lite lunch och photoshoot med Amanda Ekström. Hennes instagram hittar ni HÄR! Som sagt, photoshoot med supergoa Amanda. Med ombyte om vartannat och ett par hundra bilder senare så var det dags för nästa stopp här i Kalmar. Tack till Amanda som tog sig tid att få våra glada nyllen på bild. Vi är nöjda och glada! Hoppas vi ses igen. :) Från photoshoot till Livekarusellen. Ja, som ni förstått kanske så är vi med i en tävling som heter Livekarusellen, idag var sista deltvälingen innan vi får veta om vi tagit oss vidare till distriktsfinalen 7 april i Kalmar. Vi väntar med spänning på resultatet. Håll era tummar. För vår skull.Så länge, följ oss på Instagram, Spotify och prenumerera på Youtube. Stay tuned!

Bild: Amanda Ekström / Live In Color


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page